Evenimente

EVENIMENTE HYPERICUM

Hypericum SRL este prezentă pe piața farmaceutică din România din anul 2000 și și-a clădit reputația prin participarea la cele mai renumite manifestări științifice medicale, făcându-le astfel cunoscute produsele sale profesioniștilor din domeniul sănătății.

Astfel, Hypericum a creat un standard al excelenței în comunicarea cu specialiștii din domeniul medical.
Participarea la evenimentele științifice (congrese și conferințe) a fost precedată de punerea pe piața farmaceutică din România în 2005, de către producătorul Laboratoire Aguettant din Franța, a unei noradrenaline foarte eficiente, pure, fără conservanți /antioxidanți (bisulfit de sodiu), deosebit de stabilă în fiolă și la contactul cu aerul.

În conformitate cu politica firmei, am considerat deosebit de utilă și oportună întâlnirea cu profesioniștii din domeniul sănătății, pentru a le furniza în mod legal și transparent informații cu privire la domeniile terapeutice, caracteristicile și indicațiile produselor farmaceutice aflate în portofoliul nostru.
Prin participarea la evenimentele științifice, am încurajat utilizarea adecvată a medicamentelor pe care le deținem în conformitate cu aprobările ANMDMR precum și cu studiile clinice efectuate de Laboratoire Aguettant Franța la nivel european.

banner-congres-srati-2023

PARTENERI S.R.A.T.I.

Suntem parteneri SRATI din 2005 până în prezent, chiar dacă ultimele două ediții au fost online fără participare fizică. Susținem activitatea specialiștilor din domeniul medical – terapie intensivă, chirurgie, cardiologie, ginecologie și alte specialități, prin prezentări medicamente, studii clinice, informații și protocoale medicale prezente la nivel European.

EVENIMENTE ȘI CONGRESE
LA CARE AM FOST PREZENȚI

S.R.A.T.I.

Participare: 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019
Participare online: 2020, 2021

Cursul Internațional de Ghiduri și Protocoale în Anestezie, Terapie Intensivă și Medicină de Urgență Timișoara

Participare: 2014, 2015, 2016, 2017

Hyperilact
PLUS / COMPLEX

În acord cu programele OMS și UNICEF în ceea ce privește importanța alăptării la sân a sugarilor în primele luni sau primii 2 ani de viață, Hypericum SRL a înregistrat pe piața suplimentelor alimentare din România două produse cu efect de stimulare a secreției lactate: Hyperilact Plus și Hyperilact Complex.

Din cauza faptului că în ultimele decenii tendința a fost de renunțare a alăptării la sân și de înlocuire a laptelui matern cu laptele praf, aceste două produse vin în sprijinul mamelor care doresc să le ofere copiilor lor o alimentație naturală și sănătoasă. Hyperilact Plus și Hyperilact Complex au fost foarte atent și bine studiate, atât clinic, cât și toxicologic, microbiologic, dar și în ceea ce privește stabilitatea produselor finite, în baza cărora a fost stabilit termenul de valabilitate.

Pentru a le putea furniza profesioniștilor din domeniul sănătății informații corecte despre produsele noastre și pentru că dumnealor să le poată compara cu produse aproximativ similare de pe piață, am participat la următoarele evenimente:

alaptare

Congresul Național de Neonatologie

Participare: 2017

Conferința Națională a Medicilor de Familie

Participare: 2017

Conferința Națională a Farmaciștilor

Participare: 2017